Taarten bakken

Taart bakken

  • Als de taart bij het bakken te donker wordt, kunt u de buitenkant afdekken met alumiumfolie. Het binnenste kan dan toch goed gaar worden zonder dat de buitenkant hard wordt.
    Punten: 6.67 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    Bakpapier

  • Bakpapier is makkelijker los te maken van de taart, wanneer u er een vochtige vaatdoek tegenaan houdt.
    Punten: 6.64 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    Lekkerste taart

  • Bent u thuis en heeft u niets te doen bak dan een taart en de lekkerste is monchou taart.
    Ingezonden door: Charity - Punten: 6.24 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    Satéprikker

  • Je kunt controleren of je cake gaar is! Stop een satéprikker in de cake, haal hem er weer uit, en als ie schoon is, betekent het dat de cake gaar is.
    Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.15 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    Werk met verse producten

  • Zorg je dat altijd met verse producten werkt, anders smaakt het nergens naar.
    Ingezonden door: Kees knalpijp - Punten: 6.15 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1




    Verrassing

  • Wil je een verrassing aantreffen als je de taart doorsnijd? Maak de taart zelf een opvallende kleur, zoals knalblauw en leg fondant over de taart. Als je hem aansnijd zal dit een leuke verrassing zijn.
    Ingezonden door: Lara - Punten: 6.15 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    Boter

  • Vaak staat er op het pakje: zoveel gram margarine of roomboter. Als je dat allebei doet krijg je glans, maar word het niet zo vet.
    Ingezonden door: Andrea - Punten: 6.12 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    Eieren

  • Weet je niet of eieren nog goed zijn? Vul dan een kan met 1 liter water en stop dan de eieren erin. De eieren die blijven drijven, zijn niet goed meer!
    Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.12 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    Hoe maak je de lekkerste taart ooit

  • Maak gewone simpele taarten van groot naar klein. Ga naar een bakker en vraag naar marsepijn. Rol de marsepijn uit en plak hem met een beetje boter op de taart. Als je alle taarten hebt bekleed plak je ze op elkaar met boter. Verder kan je ze zelf versieren hoe je wil.
    Ingezonden door: Diva - Punten: 6.05 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    Poedersuiker bakken

  • Taartjes die met poedersuiker zijn gebakken, zijn licht en hebben een fijne consistensie.
    Punten: 6.03 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

    Natte cake

  • Houd je van natte cake? Gebruik dan een cakemix en gooi er dan 25 gram boter bij.
    Ingezonden door: Ramin - Punten: 6 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1