Hobby

SuzeCharmz

 • Ik heb als hobby kralen rijgen en daarmee verschillende soorten sieraden maken. Deze verkoop ik in mijn winkel SuzeCharmz. Neem eens een kijkje.
  Suzecharmz sieraden
  Ingezonden door: Suzanne - Punten: 7.26 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Hobbyspullen

 • Hobbyspullen voor kinderen nodig? Bewaar rolletjes van w.c.papier en keukenrollen. Daar kunnen ze de leukste dingen mee doen.
  Ingezonden door: corrie - Punten: 6.66 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Puntje van afbreekmesje

 • Als je van je afbreekmesje het puntje afbreekt, en weg wilt gooien, leg 'm dan eerst in een stukje papier en plak dat dicht met plakband. Als je 'm dan in de prullebak gooit, dan weet je zeker dat diegene die de zak eruit haalt er zich er niet aan kan snijden/verwonden.
  Doe ik ook al een tijdje, gaat PERFECT!
  Ingezonden door: Cindy - Punten: 6.57 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
  Knipvellen kopen

 • Je kunt prachtige knipvellen kopen in mijn webwinkel en er zijn geen verzendkosten! Dus wat je besteld betaal je en niet meer.
  goedkope knipvellen
  Ingezonden door: Anneke - Punten: 6.49 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  LOI Hobby en vrijetijd cursussen

 • Lekker doen wat je leuk vindt! Welke hobby je ook wilt beoefenen, de LOI heeft de juiste cursus voor jou. Kies je cursus en start direct!
  LOI proberen
  Ingezonden door: Klaas - Punten: 6.49 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Identi-pen

 • Ik wil nog iets toevoegen op de tip van Simone: een Identi-pen is een watervaste stift te koop bij de meeste boekhandels tussen de stiften (waterfast-markers)
  in geel, bruin, rood, groen, oranje.
  Ingezonden door: Cindy - Punten: 6.49 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Eieren uitblazen

 • Als je aan het bakken bent of een omelet maakt, ga de eieren dan uitblazen, goed omspoelen en schoon maken en bewaar deze voor de kinderen om er op een later tijdstip mee te knutselen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gekleurd en met een gezicht, voetjes en hoedjes versiert worden. Ook beplakken met kleine stukjes of propjes papier geeft een heel leuk effect. Je kan de eieren dan bv bij een verjaardags- of ander feestje als plaatskaartje gebruiken. Een hele familie maken en voor het raam of ergens anders neerzetten is ook leuk.
  Ingezonden door: Mike - Punten: 6.45 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Dubbelzijdig tape of foam

 • Gebruik je ook dubbelzijdig tape of foam op je 3D kaarten en blijft het ook altijd aan je schaartje plakken? Dit is een manier waardoor je schaartje wat schoner blijft. Plak de tape op een stuk bakpapier en je kunt gemakkelijker stukjes af knippen.
  Ingezonden door: Simone - Punten: 6.43 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Pimp je fiets

 • Je kan eventueel je fiets gaan pimpen! Een hele leuke hobby.
  Ingezonden door: Laura - Punten: 6.42 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Stickers in allerlei kleuren

 • Stickers voor op kaarten heb je meestal alleen maar in zilver en goud.Als je nu bijvoorbeeld een groene op je kaart wilt plakken omdat dat mooier is, kleur hem dan met een groene identipen voordat je hem op je kaart plakt.zo heb je snel een gekleurde sticker zonder dat je overal moet zoeken naar gekleurde stickers.
  Ingezonden door: Simone - Punten: 6.39 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  3D Knippen en in een fotoalbum bewaren

 • Iedereen maakt wel eens 3D kaarten, maar wist je dat je als je eerst verschillende albeeldingen knipt, deze in een klein fotoalbum kunt bewaren? Dan komen alle onderdelen niet door elkaar. Het is dan ook nog eens overzichtelijk. Zelf doe ik dit ook en vind het heel prettig.
  Ingezonden door: Gerrie - Punten: 6.35 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Gedichtjes voor wenskaarten

 • Is je hobby wenskaarten maken dan vind je het misschien ook wel heel leuk om een wensje of gedichtje in of op de kaart te zetten. Alleen is het wel vaak lastig om een leuk gedichtje te vinden. Er staan er in ieder geval veel in Anneke's kaartenwinkel. Die kun je zo gebruiken. Zie website.
  gedichten van wenskaartenwinkel
  Ingezonden door: Marja - Punten: 6.33 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Badstof kopen

 • Als je een knuffeltje van badstof wil maken dan koop je meestal badstof op de markt of in een stoffenwinkel. Maar je kan net zo goed een goedkope handdoek kopen. Een handdoek is ook badstof en dat is dan vaak veel voordeliger.
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.3 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Te veel hobby's

 • Als je veel hobby's hebt koop er dan niet te veel van anders ligt zo heel je huis en/of kamer er vol mee en het kost ook nog eens veel geld.
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.27 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Online postzegels ruilen

 • Veel zegels over en je wilt ook ruilen? Ga dan naar deze site en maak een acount aan. Voeg je dubbelen zegels toe en klik op een andere verzamelaar. Voeg de zegels toe die je wilt ruilen en klik op ruilen. Je mede ruiler krijgt een berichtje en zoekt ook bij jouw uit.
  Helaas is de website er niet meer. Weet jij nog een andere?
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.27 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Kaarten maken

 • Maak je graag kaarten en je komt hier niet aan toe omdat je jonge kinderen hebt. Nou ik heb er net iets op gevonden. Jonge kinderen die nog moeten leren om met de schaar over weg te gaan, en dit alleen mogen in het bijzijn van een ouder. Kun je op deze manier gezellig gaan knippen en zoek je een ander tijdstip uit om de kaart uit te werken. want als je kind dan gaat plakken, dan kun jij alles op je kaart plakken. kind blij jij een kaart af.
  Ingezonden door: Josette - Punten: 6.27 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Gratis e-book Wenskaarten maken

 • Wil je een e-book ontvangen met allemaal technieken erin beschreven hoe je wenskaarten moet maken? Wordt dan gratis lid van de wenskaarten nieuwsbrief.
  E-book van wenskaartenwinkel
  Ingezonden door: Anneke - Punten: 6.26 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Jouw hobby

 • Vind jij een hobby van je heel leuk en iemand anders vind het juist heel dom? Dan moet je daar dus niet naar luisteren. Volg je hart en blijf je hobby gewoon lekker uitvoeren.
  Ingezonden door: Britt - Punten: 6.25 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Figuurzagen en Andere Hobby's

 • Voor het figuurzagen (en andere hobby's) moet je soms een tekening netjes op het hout krijgen! Je kan hiervoor een velletje CarbonPapier kopen! Dit is een soort papiertje met inkt aan 1 kant. Als u dan gaat tekenen op papier en u wilt de zelfde tekening op het hout hebben kunt u er een velletje carbonpapier tussen leggen (met de kant met inkt naar beneden)! Als u dan gaat tekenen op het papiertje (dat u boven het carbonpapiertje legt) komt dezelfde tekening op het houtje (wat u onder het carbonpapiertje heeft gelegd)!
  Punten: 6.25 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Bespaar papier

 • Voor het maken van kaarten kun je als achtergrondje soms ook heel goed de binnenkant van enveloppen gebruiken! Sommige zijn echt leuk bedrukt aan de binnenkant, andere zijn saai grijs en gebruik je voor boodschappenbriefje.
  Ingezonden door: Rita - Punten: 6.23 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


  Meer pagina's:
  1 2 3 4   >